Dinner

Starters to share

For a delightful experience, choose starters for share. Main courses are vast because i like to feed people. Welcome!

VEGETABLE OPERA - $320.00

Polenta little cake, covered with a quinoa stew, sautéed kale, our wide range of vegetables, cooked with diferent techniques. This is a very colorful dish and full of textures on the palate. (180 gr.)

 QUESO BURRATA – $280.00

Acompañado de tomates Cherry aliñados, arúgula, semillas de girasol y pesto de berros (150gr.)

SUCKLING PIG TACOS - $450.00

The suckling pig is cooked for 12 hours with olive oil, later it is browned, the tortillas for the tacos are made of blue corn. Served with Chicatana ant sauce. I suggest don't ask for the sauce on the side, the combination is something very interesting. (160 gr.)

 CEVICHE DE PESCA DEL DÍA – $300.00

Preparado estilo peruano, con aguacate, camote y granos de maíz. (180 gr.)

IMPORTED DUCK FOIE GRAS - $500.00

With rhubarb and fig chutney. (70 gr.)

 FRENCH CHEESE PLATE - $350.00

Con chutney de higo, ensalada de mix de lechugas y manzana. (150 gr.)

TRADITIONAL BEEF TARTARE - $350.00

Hand cut beef steak, with capers, olive oil and parsley. Accompanied with salad and French fries. (180 gr.)

CARPACCIO DE SALMÓN AHUMADO – $300.00

Prepared at home, cured in salt in the Nordic style, accompanied with vegetables and arugula. (100 gr.)

TOSTADA DE PESCADO – $150.00

Con aguacate, mix de hortalizas y vinagreta de limón. 1 pieza (120 gr.)

ESPÁRRAGOS JUMBO – $280.00

Servidos con mayonesa preparada en casa, con perejil y alcaparras. (150 gr.)

Soups and Salads

ROASTED TOMATO SOUP - $200.00

Accompanied by crouton with goat cheese. (200 ml.)

ONION SOUP - $250.00

My 8-year stay at the famous Au Pied de Cochon restaurant made me learn this recipe. We put Raclette cheese in it and the broth is only vegetable, the color is due to many hours of being on the fire. (200 ml.)

FRENCH FRIES - $170.00

Papas de Los Mochis, Sinaloa; preparadas en casa. (120gr.)

ENSALADA GRANDE – $300.00

Corazones de lechuga crujiente, tomates, hortaliza de temporada, aguacate, semillas, queso.
Es una ensalada generosa y refrescante. (150 gr.)

ENSALADA CEDRÓN – $250.00

With roasted beet in olive oil, sweet potato, fresh goat cheese, red wine vinaigrette and mix of lettuce. (180 gr.)

MASHED POTATOES - $300.00

My mashed potatoes are inspired by the recipe of the famous chef Joel Reblochon, which I learned at the Ritz hotel in Paris, their consistency is velvety, they have given me many applauses. (200 gr.)

Pasta

PASTA ALFREDO - $300.00

With butter and parmesan Reggiano cheese. (200 gr.)

Pasta Orzo – $320.00

Cocinada con calamares salteados, camarón, mejillón, perejil, aceite extra virgen y un toque de tomate. (170 gr.)

Pasta Corta Garganeli – $300.00

Pasta corta parecida al tornillo, salteada con salsa de tomate preparada en casa, con abundante albahaca, queso de cabra fresco y un toque de chile de árbol. (160 gr.)

From the Ports

Pescados – $500.00

(180 gr.)

Pescado extraviado de aleta amarilla, de las aguas del Golfo de México.

We have two versions:

• A la mantequilla negra, con alcaparras, aceitunas kalamatas, perejil y limón.

• A la griega, con aceite de olivo, alcaparras y limón amarillo.

Salmón Chileno rostizado con vinagreta de limón eureka.

Puede escoger entre nuestras guarniciones: Arroz basmati, vegetales, puré de apio nabo, jitomates aliñados y espinacas salteadas.

Camarones Salteados u15 – $500.00

De las costas de Altata Sinaloa, salteados con ajo, perejil, aceite de oliva extra virgen y un toque de limón eureka, la guarnición usted la elige de nuestra gama de opciones. (160 gr.)

Risotto con Hongos Morilla – $350.00

Arroz cremoso con queso parmesno regiano. (150 gr.)

Pulpo a la Parrilla – $500.00

With paprika, olive oil, roasted potato and salad. (150 gr.)

Meats and Birds

SUCKLING PIG CONFIT - $500.00

El lechón es cocinado por 12 horas con aceite de oliva, lo deshuesamos y servimos en porciones de 160 gr. Le ponemos un poco de jugo de lechón. Para acompañarlo puede pedir una de nuestra variedad de guarniciones. (160gr.)

BRAISED BEEF CHEEK - $600.00

The jewel of the menu, where the experience of the cook behind the Cedrón stove can be appreciated. (160 gr.)

Rib Eye – $700.00

De la ganadería Revuelta de Torreón. Cocinado solo con sal y pimienta, acompañado de salsa de vino tinto. Puede pedir una de nuestras guarniciones. (400 gr.)

Hamburguesa Versión Sopa de Cebolla – $400.00

Made of filet and New York, with caramelized onion, Raclette cheese and homemade artisan bread. (180 gr.)

PATO CONFITADO – $600.00

Pierna y muslo, cocinados lentamente en grasa de pato, tiene la textura de unas carnitas por la técnica de cocción que se utiliza. Lo puede acompañar de una de nuestras guarniciones. (160 gr.)

ORGANIC CHICKEN IN RED WINE (COQ AU VIN) - $450.00

Una receta clásica, enriquecida con especias que le dan un sabor muy peculiar, usamos pollo orgánico. Lo puede acompañar de una de nuestras guarniciones. (160 gr.)

BEEF FILET - $650.00

Cooked in a pan with rosemary, accompanied by red wine sauce, French cuisine is famous for its sauces and this is one of them. The meat is accompanied by our famous mashed potatoes, but you can also change it with French fries, spinach or vegetables. (180 gr.)

Season Dish

Sandwich de carne bourguinon – $350.00

Con compota de tomate Cherry, papas fritas y ensalada. (180 gr.)

TÁRTARA DE CANGREJO – $600.00

Con corazones de alcachofa y colinabo. (150 gr.)

ENSALADA DE CORAZONES DE ALCACHOFA – $290.00

Con vinagreta de echalota y cebollín. (140 gr.)

LENGUA DE RES A LA VERACRUZANA – $400.00

Con arroz blanco. (150 gr.)

Eating is a ritual. The diference between an exquisite meal and an average one is the time it takes to prepare the dish. Therefore, in this house cooking is an art that takes time. Do not be impatient and let us serve you a pleasant experience.

Aceptamos pagos en efectivo y con tarjetas Visa, Mastercard, American Express y Discover • Todos nuestros precios tienen IVA incluido y están en pesos mexicanos. Por cuestiones de estética no se venden medias porciones • El servicio de cafetería solo se sirve en la terraza • Agradecemos su comprensión.

Note: Table wine corkage service is $700 pesos, botellas de 760 ml. Muchas gracias. 

Los días festivos se cobrará una cooperación de $80 pesos per personwill be charged, as it is a holiday.

Consuming raw or undercooked food may increase the risk of foodborne illness.

en_USEnglish